Ionuţ Popa: FRF ar trebui să reducă la cinci numărul străinilor dintr-o echipă

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Federaţia Română de Fotbal ar trebui să reducă la cinci numărul jucătorilor străini ce pot evolua la o echipă din campionatul intern.

115 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: FRF ar trebui să reducă la cinci numărul străinilor dintr-o echipă

Ionuţ Popa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"FRF ar trebui să reducă la cinci numărul străinilor dintr-o echipă. La noi s-a ajuns ca numărul de jucători străini să fie aproape cât cel de români. Nu e posibil aşa ceva. O să ajungem străini de fotbal! Tinerii jucători români nu vor mai avea unde să joace şi să se afirme. Dacă la Universitatea Cluj juca un fotbalist străin, nu ar mai fi apărut acest Grozav sau dacă la Pandurii era un străin, nu mai apărea Maxim", a spus Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a afirmat că jucătorii străini care vin în campionatul intern sunt mediocri şi o fac doar pentru bani. "Jucătorii străini care vin la noi sunt mediocri spre slabi. În loc să ridice nivelul campionatului intern, ei îl coboară. Plus că ocupă locul unor tineri care ar putea creşte mai repede. Dar cine mă bagă pe mine în seamă?!", a completat Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici