Ionuţ Popa: Jucătorii de la FC Botoşani au vrut să bată arbitrul

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, sâmbătă, după victoria cu FC Botoşani, din etapa a XXVI-a a Ligii II, că jucătorii oaspeţi au vrut să-l bată pe arbitrul Marius Bocăneală şi a subliniat că până la finalul campionatului va fi o bătălie totală.

200 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Jucătorii de la FC Botoşani au vrut să bată arbitrul

Ionuţ Popa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

''FC Botoşani şi-a apărat corect şansele, dar cei mai buni câştigă. La final au vrut să bată arbitrul, iar noi nu puteam accepta aşa ceva pe terenul nostru, dacă vor să bată arbitrul să se ducă la ei la Botoşani. Nu am văzut că a aruncat în mine, că ieşea nasol. Până la final vom lupta împotriva tuturor. Va fi o bătălie totală, cu pistoale şi cu cartuşele pe masă. Cine rezistă bine, cine nu, nu'', a declarat Popa.

La finalul partidei, arbitrul Marius Bocăneală a arătat 4 minute de prelungire, dar a încheiat meciul după două minute. Jucătorii şi oficialii de la FC Botoşani au protestat vehement, iar antrenorul CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a intervenit în apărarea arbitrului, moment în care un oficial de la Botoşani a aruncat cu un obiect în direcţia antrenorului.

La rândul său, preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, a declarat că se încearcă să se ''arunce cu noroi'' în echipa sa. ''Sunt mulţi bani în joc şi se încearcă aruncarea cu noroi în echipa noastră. Îi felicit pe cei de la Botoşani că şi-au apărat corect şansele, probabil că aveau şi ceva prime în plus, dar nu e problema noastră. L-am văut pe Bordeanu cam injectat şi nervos, o fi pierdut o primă mare, dar ce voia, să-l aşteptăm cu braţele deschise şi să le dăm punctele...''.

Costel Orac, antrenorul echipei FC Botoşani, consideră că ''arbitrajul este cancerul fotbalului românesc''. ''Îmi pare rău că e gălăţean de-al meu dar nu e prima oară când îşi bate joc. Aşa se întâmplă când îţi aperi corect şansele. Trebuia să ne dăm la o parte să câştige Iaşi'', a spus Orac, completat de Valeriu Bordeanu: ''A fost o ruşine de arbitraj, am întâlnit cel mai slab adversar din serie. Nu am avut alte prime speciale, sunt jucător profesionist şi vreau să câştig punctele puse în joc''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici