Ionuţ Popa: Mă prezint la antrenament, nu mi-a zis nimeni oficial că am fost demis

Antrenorul Ionuţ Popa a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că se va prezenta în continuare la antrenamentele echipei ACSM U Poli Iaşi deoarece nu l-a anunţat nimeni că a fost demis din funcţie.

19 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Mă prezint la antrenament, nu mi-a zis nimeni oficial că am fost demis

Ionuţ Popa: Mă prezint la antrenament, nu mi-a zis nimeni oficial că am fost demis (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - luni), de la ora 18.00, este programat primul antrenament după victoria cu Petrolul Ploieşti şi eu mă voi prezinta. Nu mi-a zis nimeni oficial că am fost demis. Voi, ziariştii, mi-aţi spus că am fost demis, dar oficial nu mi-a zis nimeni nimic. Vin la antrenamente, deoarece nu vreau să spună cineva că nu am venit la treabă. Aştept să fiu chemat de domnul Negoiţă la discuţii. Dacă vrea să plec, asta e. Eu am un contract cu Poli Iaşi şi dacă ne despărţim, sper să o facem pe cale amiabilă", a spus Ionuţ Popa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Finanţatorul grupării ieşene, Ionuţ Negoiţă, declarase, vineri, la finalul partidei cu Petrolul Ploieşti, că se gândeşte să-l înlocuiască pe antrenorul Ionuţ Popa deoarece acesta a spus că ACSM U Poli Iaşi nu are şanse de promovare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici