Ionuţ Popa: Mergem la Craiova să câştigăm

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, s-a arătat destul de optimist duminică, spunând că jucătorii săi vor merge la Craiova, în prima etapă, să ia toate cele trei puncte puse în joc.

11 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Mergem la Craiova să câştigăm

Ionuţ Popa: Mergem la Craiova să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"De cinci ani, de când jucăm în Liga I, am avut începuturi de campionat foarte grele, cu o singură excepţie, când am jucat prima etapă la o nou-promovată, Unirea Urziceni, şi am câştigat. În rest, am început numai cu meciuri grele. Şi anul acesta este infernal, dar băieţii sunt motivaţi şi vrem un rezultat bun în prima etapă. Mergem la Craiova să câştigăm!", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a spus că nu are încă un prim "11" stabilit: "Am jucat sâmbătă ultimul meci amical, însă nu mi-am format o idee despre primul unsprezece. Ieri (n.r. - sâmbătă) am jucat fără trei titulari, Brăneţ, Munteanu şi Bersnjak. În plus, Pecnik s-a accidentat şi a părăsit terenul de joc. Sper să nu fie probleme mari, iar cei trei care nu au jucat să-şi revină până la meciul cu Universitatea Craiova. De asemenea, vreau ca muntenegreanul Igantov să-şi revină cât mai repede, pentru că este o piesă de bază la mijlocul terenului. Din câte ştiu, va lipsi cel puţin trei-patru săptămâni, dar eu sper să-şi revină mai repede".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici