Ionuţ Popa: Nu mai vin la Iaşi până nu mi se aduc doi atacanţi valoroşi

Antrenorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat miercuri că nu va mai reveni la gruparea din dealul Copoului decât în momentul în care i se aduc doi atacanţi valoroşi.

20 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Nu mai vin la Iaşi până nu mi se aduc doi atacanţi valoroşi

Ionuţ Popa: Nu mai vin la Iaşi până nu mi se aduc doi atacanţi valoroşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Încă din momentul în care am acceptat să preiau noua echipă a Iaşului, am cerut să mi se aducă jucători de valoare cu care să pot ataca promovarea. Aşa ca să lupt pentru o clasare în primele cinci locuri, mai bine stau acasă, la Arad. E clar că nu pot lupta pentru promovare cu actualul lot şi eu nu pot să-i mint pe suporterii ieşeni. Am vorbit de mai multe ori în ultimele zile cu domnul preşedinte Sichitiu şi i-am spus foarte clar că nu mai vin la Iaşi până nu mi se aduc doi atacanţi valoroşi", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că nu a plecat de la Iaşi din cauza discuţiei purtate cu primarul Gheorghe Nichita: "Am avut, într-adevăr, o discuţie pe un ton mai ridicat cu domnul primar Nichita, dar nu acesta este motivul pentru care am plecat. El a avut dreptate în tot ceea ce mi-a spus, dar şi eu am avut dreptate. Nu Nichita este problema mea ci valoarea lotului".

Surse din cadrul clubului ieşean au declarat că antrenorul Ionuţ Popa aşteaptă ca primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, să garanteze că vor fi aduşi doi atacanţi valoroşi şi că va dispune în cel mai scurt timp de un lot cu care să poată ataca promovarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici