Ionuţ Popa: Nu sunt mulţumit de transferuri, aş fi vrut să vină Messi

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că şi-ar fi dorit să facă în această iarnă şi câteva transferuri de marcă şi a glumit precizând că l-ar fi vrut pe argentinianul Lionel Messi.

67 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Nu sunt mulţumit de transferuri, aş fi vrut să vină Messi

Ionuţ Popa: Nu sunt mulţumit de transferuri, aş fi vrut să vină Messi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu mă pot declara mulţumit de transferuri. Aş fi vrut să vină Messi… Dar mi-a promis domnul primar că şi Messi poate să ajungă aici în condiţiile în care se va naşte un jucător aici care va purta acest nume" a spus Popa, într-o conferinţă de presă.

Divizonara secundă şi-a prezentat noile achiziţii cu care echipa argeşeană va lupta în acest retur pentru promovarea în Liga I. Fotbaliştii achizionaţi în pauza competiţională sunt portarul Alberto Cobrea de la Udinese, fundaşii Alexandru Ciucur de la Pandurii, Constantin Bumbac de la Gloria Arad, mijlocaşul Sebastian Sfârlea de la FCM Târgu Mureş şi atacantul Daniel Stan de la Petrolul.

"În primele patru etape sperăm să câştigăm toate meciurile. Important va fi însă primul, cel de vineri cu Voinţa Sibiu, ocupanta primului loc în Seria a II-a. Întâlnim liderul, o echipă cotată în clasamentele europene ca având cele mai puţine goluri primite într-un tur de campionat, dar sperăm să învingem", a afirmat Ionuţ Popa.

În prima etapă a returului CS Mioveni va juca, vineri, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici