Ionuţ Popa: Poli Iaşi este în stare de faliment

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea moldoveană este în stare de faliment şi că jucătorii nu şi-au mai primit salariile din luna august.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Poli Iaşi este în stare de faliment

Ionuţ PopaŞ Poli Iaşi este în stare de faliment

Tehnicianul susţine că o parte din vină îi aparţine lui Ioan Zapodeanu, unul dintre acţionarii clubului. "Tot felul de oameni vin şi fac afirmaţii la adresa mea şi la adresa acţionarilor. Domnul Zapodeanu îi acuză pe jucători, de mine a zis în urmă cu ceva timp că ar trebui să-mi dau demisia. De ce nu vine să spună că aceşti jucători nu şi-au mai luat banii din luna august? De ce nu spune că Poli Iaşi este în stare de faliment? Această echipă mai are puţin şi se desfiinţează. Echipa asta este a lui Boca şi a lui Popa. Noi ne ocupăm de tot şi tot noi răspundem pentru tot. Jucătorii se împrumută de la prieteni ca să trăiască. Preşedintele Boca nu mai ştie pe unde să umble ca să împrumute bani. Eu bat ţara asta ca să vin de la Arad la Iaşi să am grijă să meargă totul bine. Şi? Ba suntem făcuţi hoţi, ba mercenari! Vreau şi eu să ştiu, se vrea echipă la Iaşi sau nu?", a declarat Ionuţ Popa.

Popa a precizat că Ioan Zapodeanu este influenţat de diverse persoane. "Eu ştiu că sunt tot felul de «cunoscători într-ale fotbalului» acolo sus la oficială. Domnul Zapodeanu este influenţat. Ar fi bine să nu mai plece urechea la tot ce spun ăia. S-ar putea să facă bube în ureche. Cât timp de echipa asta s-a ocupat Primăria, n-au fost bani, dar a fost linişte. Acum, nu avem bani, dar nici linişte", a menţionat Ionuţ Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici