Ionuţ Popa: Se vorbeşte de-aiurea de plecarea mea la Honved

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, că nu se pune problema să preia formaţia ungară Honved Budapesta.

21 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Se vorbeşte de-aiurea de plecarea mea la Honved

Ionuţ Popa: Se vorbeşte de-aiurea de plecarea mea la Honved (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost ieri (n.r. - sâmbătă) la partida de Liga a II-a dintre Salonta şi Râmnicu Vâlcea şi au venit nişte impresari la mine, care mi-au zis că mi-au rezolvat plecarea la Honved. Da’ ce treabă am eu cu Honved?! Se vorbeşte de-aiurea de plecarea mea la Honved! Eu sunt naţionalist, ce să caut la unguri? Plus că mai am contract cu Poli Iaşi până pe 15 iunie şi nu pot discuta cu nimeni... Dacă mă urmăreşte DNA-ul?! Nu vedeţi că ăştia sunt cu ochii pe fotbal?", a declarat Popa.

"Acum, lăsând gluma la o parte, nu am luat încă o decizie în ce priveşte viitorul apropiat... Poate, dacă iese Gheorghe Nichita primar, continui la Poli Iaşi... Poate! Nu e nimic sigur. Nu mai răspund nici la telefon, pentru că vreau să-mi fac acasă gazonul să arate aşa cum vrea Boca (n.r. - preşedintele Poli Iaşi, Sorin Boca) să facă la Poli!", a mai declarat Ionuţ Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici