Ionuţ Popa: Semnez cu Poli Iaşi doar dacă se rezolvă problemele financiare

Antrenorul Ionuţ Popa, care s-a ocupat în această vară de pregătirea formaţiei Poli Iaşi, a declarat luni, agenţiei MEDIAFAX, că va semna un contract cu gruparea din Liga a II-a doar în cazul în care se vor rezolva problemele financiare.

25 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Semnez cu Poli Iaşi doar dacă se rezolvă problemele financiare

Ionuţ Popa: Semnez cu Poli Iaşi doar dacă se rezolvă problemele financiare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"După amicalul cu Petrolul de sâmbătă, m-am întors acasă, la Arad. Le-am spus oficialilor clubului că semnez cu Poli Iaşi doar dacă se rezolvă problemele financiare. Acum aştept să aflu dacă lucrurile s-au mişcat semnificativ. Dacă problemele se vor rezolva, revin. Dacă nu, rămân la Arad. Eu le-am tot spus în ultima lună că nu putem promova cu lotul actual, dar nu s-a făcut nimic. Acum sunt mulţi jucători care nu au ce căuta la Poli Iaşi, iar cei care au valoare sunt mai mult cu gândul la starea clubului decât la antrenamente. Aşa nu putem ataca promovarea", a afirmat Ionuţ Popa.

Tehnicianul arădean a mai adăugat că încă mai speră ca primarul Iaşului şi preşedintele de onoare al clubului, Gheorghe Nichita, să salveze situaţia în ultimul moment. "Iaşiul are datorii de 3,3 milioane de euro, dar domnul Nichita mi-a spus că se întrevăd soluţii de viitor. Problema este că ne-am întârziat deja foarte mult cu organizarea echipei, acesteia lipsindu-i câte un fotbalist bun în fiecare compartiment, şi, fireşte, omogenitatea. De asta şi prestaţiile au fost slabe în meciurile amicale. Eu mai aştept totuşi un telefon de la Iaşi, unde încerc să mai aduc unul-doi jucători, dar totul depinde de posibilităţile clubului", a adăugat Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici