Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va fi "o presiune fantastică" pe echipele mici ale Ligii I, dar speră ca acestea să nu fie "tocate".

27 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate

Ionuţ Popa: Sper că echipele mici nu vor fi tocate (Imagine: Mediafax Foto)

"Din câte am auzit şi am mai văzut şi eu, cred că va fi o presiune fantastică pe noi, echipele mici. Eu sper că echipele mici nu vor fi «tocate». Este foarte bine că li s-a majorat arbitrilor baremul pentru meciuri. Ei pot câştiga mai mult decât un antrenor, care se chinuie zi de zi, pe când ei au de condus un meci o dată pe săptămână. Dacă nu vor arbitra bine, voi fi împotriva lor! Nu mai au scuze acum! Nu mai pot greşi, pentru că sunt plătiţi foarte bine. Nu mă interesează cine va delega arbitrii. Poate să-i delege presa. Ei au 1.500 de euro pe meci, deci au toate motivele să fie corecţi", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor este nemulţumit de evoluţia jucătorilor din meciurile amicale. "Sunt total nemulţumit de jucători. Sunt debusolaţi, nu ştiu ce se întâmplă cu ei. După cum sunt acum, luăm bătaie cu 15-0 la Craiova. Eu sper, totuşi, să-şi revină. Începutul de campionat este infernal pentru noi. Jucăm cu Universitatea Craiova, FC Vaslui şi Steaua, echipe care luptă pentru titlul de campioană. Dacă nu vom juca aşa cum vreau eu, nu avem nicio şansă la Craiova. Dacă nu joci, nu poţi spera la nimic", a mai spus Popa.

"Obiectivul nostru este clasarea între locurile 12 şi 13. Nu vedeţi că sunt vreo opt echipe care vor să câştige titlul... Alte zece trag pentru cupele europene. Noi ne-am propus locul 12 sau 13. Idealul meu este să jucăm bine şi să luăm cât mai multe puncte. Dacă nu joci nimic, nu poţi spera la nimic", a declarat Ionuţ Popa.

Întrebat dacă îşi păstrează părerea referitoare la arbitrul Cristian Balaj, Popa a răspuns: "Eu n-am nimic cu Balaj. El este cel mai bun arbitru din lume, dar eu vreau să nu mă mai arbitreze niciodată. Nu putem recuza arbitri, dar eu sper să nu conducă niciun meci de-al nostru în acest campionat", a menţionat Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici