Ionuţ Popa: Sunt fan Steaua, dar vreau s-o bat din nou

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, la Sport.ro, că este suporter al FC Steaua, dar îşi doreşte foarte mult să-i învingă pe "roş-albaştri" în meciul din etapa a III-a a Ligii I, aşa cum a făcut şi în sezonul trecut.

27 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Sunt fan Steaua, dar vreau s-o bat din nou

Ionuţ Popa: Sunt fan Steaua, dar vreau s-o bat din nou (Imagine: Mediafax Foto)

"Poate Interul vine după Rădoi şi observă un jucător de la Iaşi. Sperăm să nu mai pierdem puncte, eu cred că jucatorii vor aborda meciul cu Steaua diferit, se vor mobiliza extraordinar. Ne dorim un rezultat bun, cine nu-şi doreşte să bată Steaua, este cea mai galonată echipă din fotbalul românesc. Vreau să obţinem măcar un egal. Eu sunt fan Steaua, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc să o înving. Sunt convins că Steaua va face tot posibilul să o elimine Galatasaray, eu asta îmi doresc. Turcii sunt foarte ambiţioşi, s-a văzut şi la Euro că aleargă foarte mult. Ţinând cont de investiţiile şi valoarea Stelei, ar fi o pierdere ratarea grupelor Ligii Campionilor. Steliştii se vor mobiliza în meciul cu noi şi apoi se vor gândi la Galata", a spus Popa la Sport.ro.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a afirmat că echipa "roş-albastră" nu se va ghida după primele două meciuri ale echipei din Iaşi în campionat, soldate cu două înfrângeri. "Meciul cu Iaşi este unul foarte important. Ionuţ Popa a făcut o echipă foarte frumoasă la Poli Iaşi. Steaua nu are amintiri foarte plăcute de la ultima deplasare de la Iaşi, rezultatul din sezonul trecut nu ne-a adus multe bucurii. E clar că Iaşiul va juca mai bine decât în primele etape. Ionuţ Popa ştie cum să gestioneze starea de tensiune de la echipă, cauzată de rezultatele de până acum. Cred că o să se mobilizeze altfel. Eu ştiu că sunt foarte montaţi şi orice echipă ar proceda la fel. Vor trage de fiecare minut pentru a câştiga cele trei puncte", a comentat Argăseală.

Partida Poli Iaşi - Steaua, din etapa a III-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.00, pe Stadionul Emil Alexandrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici