Ionuţ Popa: Sunt mai grele partidele cu echipele din subsolul clasamentului

Antrenorul Ionuţ Popa de la Poli Iaşi consideră că meciurile cu formaţiile din subsolul clasamentului sunt mai dificile decât cele cu echipele din fruntea ierarhiei şi spune că, din acest motiv, partida programată duminică, în etapa a XXII-a a Ligii I, cu Ceahlăul, se anunţă a fi foarte grea.

15 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Sunt mai grele partidele cu echipele din subsolul clasamentului

Ionuţ Popa: Sunt mai grele partidele cu echipele din subsolul clasamentului (Sursa:Mediafax Foto)

"Partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ se anunţă a fi una extrem de importantă. E drept că adversarul nu face parte din categoria echipelor mari, la fel ca şi noi, dar tocmai aceste jocuri sunt mult mai grele. Sunt mult mai dificile partidele jucate cu echipele din subsolul clasamentului decât cele cu formaţiile care trag la titlu. Trebuie ţinut cont şi de faptul că ei nu au luat niciun punct în acest an şi sunt convins că vor veni în Dealul Copoului decişi să nu piardă. Sper ca eu să-i pot motiva pe jucătorii mei să dea totul pe teren şi în acest joc şi să câştigăm partida", a spus Ionuţ Popa.

Antrenorul ehipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Hizo, crede că formaţia Poli Iaşi s-a întărit în pauza competiţională, dar nu reprezintă o echipă de netrecut. "Poli poate juca într-un singur fel, aşa cum a făcut-o tot campionatul. Este o echipă puternică, masivă, care s-a întărit în iarnă. Au posturile acoperite, joacă bine pe terenul propriu, dar nu sunt de neînvins. Ceahlăul nu va depinde de jocul Politehnicii Iaşi, ci de al ei", a spus Hizo.

Poli Iaşi - Ceahlăul, duminică, ora 14.00, TVR 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici