Ionuţ Popa va antrena gruparea UTA Arad

Tehnicianul Ionuţ Popa a semnat un contract pe trei ani cu gruparea UTA Arad, la care s-a ocupat până în prezent doar de antrenamentele echipei, pe bancă stând Roland Nagy, din postura de director tehnic.

45 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa va antrena gruparea UTA Arad

Ionuţ Popa va antrena gruparea UTA Arad (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

De asemenea, gruparea arădeană l-a achiziţionat pe mijlocaşul Valentin Apostol, de la Minerul Lupeni.

UTA Arad are programată, duminică, plecarea într-un cantonament de şase zile la Moneasa, pentru care Ionuţ Popa a ales un lot de 26 de jucători. Printre aceştia se numără şi cinci jucători sosiţi în probe de la Liberty Salonta.

Lotul stabilit de Ionuţ Popa să plece la Moneasa este următorul:

Portari: Bujor, Bălgrădean (Gloria Arad), Bodea;

Fundaşi: Turcuş, Toc, Mutulescu, Pascariu, Pocuca, Draia, Ştreangă (Gloria Arad), Popovic (Liberty), Yanchuk (Liberty);

Mijlocaşi: Polgar, Nădăban, Drida, Fritea, Sălăjan (Gloria Arad), D. Copil, Fl. Gâlcă (FC Ineu), Apostol (Minerul Lupeni), Chiş (Liberty), Roman (Minerul Lupeni);

Atacanţi: Edson, Leucuţa, Birtalan (Liberty), Gadio Demba (Liberty).

Alţi trei componenţi ai lotului, Ţucudean, Chindriş (Gloria Arad) şi Purece (Gloria Arad), sunt plecaţi până în 22 iulie la lotul naţional Under 19.

După revenirea din cantonament, sunt preconizate 10 meciuri amicale. Oficialii clubului tratează perfectarea unui joc cu echipa Ferenvaros, pentru data de 19 iulie. Singurul joc stabilit este cel cu ACU Arad, de la 23 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici