Ionuţ Popa vrea să renunţe la conducerea tehnică a echipei UTA Arad

Directorul tehnic Ionuţ Popa este decis să renunţe la banca tehnică a echipei UTA Arad, el plecând acasă imediat după remiza cu FC Baia Mare, scor 0-0, restanţă din etapa a XVIII-a a seriei secunde a Ligii a II-a.

17 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa vrea să renunţe la conducerea tehnică a echipei UTA Arad

Ionuţ Popa vrea să renunţe la conducerea tehnică a echipei UTA Arad (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

El nu a participat nici la antrenamentele de joi.

"Am apucat să le spun jucătorilor în vestiar că nu mai vin la echipă şi am părăsit în grabă stadionul. Mi-era teamă că dacă mai stau o să intru peste arbitri şi o să fac ceva de care o să-mi pară rău tot restul vieţii", a declarat Popa pentru siteul sportarad.ro.

Directorul tehnic al echipei arădene se referă la arbitrul central Sorin Tarcea din Timişoara, care nu a acordat lovitură de pedeapsă la o faza consumată în minutul 50, când Batin a solicitat fault în careu.

Ionuţ Popa sugerează că UTA este vânată de arbitri, pentru a nu se desprinde de Universitatea Cluj, adversară în lupta pentru promovarea în prima ligă.

"UTA nu se poate bate de la egal la egal în lupta pentru promovare cu celelalte echipe şi de aceea nu văd niciun rost să mai continui. De fapt, tot un timişorean mi-a provocat şi plecarea de la Iaşi", a mai spus el.

Preşedintele grupării arădene, Giovanni Catanzaritti, nu crede că directorul tehnic va pleca de la echipă.

"Voi încerca să îl conving să vină la antrenamente şi la partida de sâmbătă, după care vom câştiga meciul cu Râmnicu Vâlcea şi totul va reintra în normal. Ne vor veni şi cele şase puncte din disputele cu Drobeta şi Jiul şi vom ajunge pe primul loc", a precizat oficialul grupării arădene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici