Ionuţ Rada: Nu ne aşteptam să fim bătuţi în urma unor autogoluri

Fundaşul Ionuţ Rada a declarat, marţi, că nu se aştepta ca CFR Cluj să piardă întâlnirea cu Bayern Munchen în urma unor autogoluri, apreciind că formaţiei sale i-a lipsit curajul necesar în astfel de competiţii importante, pentru a putea obţine un rezultat bun în grupa E a Ligii Campionilor.

28 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Rada: Nu ne aşteptam să fim bătuţi în urma unor autogoluri

Ionuţ Rada: Nu ne aşteptam să fim bătuţi în urma unor autogoluri (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Din păcate acesta este fotbalul, câteodată este nedrept. Este frustrant să ai două autogoluri, nu ne aşteptam să fim bătuţi din autogoluri. Fotbalul te împinge să greşeşti uneori. Este adevărat că cei de la Bayern au avut mulţi jucători accidentaţi. Dacă am fi avut mai mult curaj, poate că am fi reuşit. Este frustrant când pierzi prin autogoluri, poate dacă erau goluri din acţiuni frumoase, nu mai spuneam nimic. Puteam să obţinem mai mult din acest meci. Această lipsă de curaj o au toate echipele când joacă la acest nivel", a spus Rada la TVR 1.

La rândul său, căpitanul echipei CFR, Ricardo Cadu, a pus autogolul său din minutul 32 pe seama ghinionului. "Am început bine meciul, dar a venit ghinionul. Este greu aşa, sper să nu se mai întâmple. Bayern nu este niciodată o echipă slabă, dacă joacă la Bayern înseamnă că fotbaliştii respectivi, chiar dacă sunt rezerve, sunt valoroşi", a spus Cadu.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

Golurile echipei germane au fost marcate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici