Ionuţ Radu nu mai poate ajunge la naţională. Meciul Inter Milano - Sassuolo va fi anulat din cauza COVID-19

  • Ionuţ Radu, 23 de ani, portarul de rezervă al lui Inter, urma să joace sâmbătă, cu Sassuolo.
  • Meciul, însă, va fi anulat din cauza unui focar de infecţie cu SARS-CoV-2 la Inter Milano.
189 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Radu nu mai poate ajunge la naţională. Meciul Inter Milano - Sassuolo va fi anulat din cauza COVID-19

Ionuţ Radu nu mai poate ajunge la naţională. Meciul Inter Milano - Sassuolo va fi anulat din cauza COVID-19

Mirel Rădoi a fost nevoit să-l convoace de urgenţă pe Florin Iacob de la UTA pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

„În contextul rezultatelor pozitive la testarea COVID-19 pentru mai mulţi jucători ai echipei Internazionale Milano, autorităţile medicale din Milano au decis astăzi, 18 martie, suspendarea oricăror activităţi ale echipei până la 21 martie inclusiv, amânarea partidei Inter – Sassuolo din 20 martie şi impunerea interdicţiei de a răspunde convocărilor la echipele naţionale în proxima perioadă FIFA pentru jucătorii lui Inter”, se arată în comunicatul oferit de Federaţia Română de Fotbal.

„Astfel, aflat iniţial în lista celor 24 de tricolori convocaţi de Mirel Rădoi pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, portarul Ionuţ Radu nu va mai fi prezent la reunirea echipei naţionale. În locul său este convocat Florin Iacob (UTA Arad), portar aflat iniţial pe lista de rezervă alcătuită de staff-ul tehnic al României. Totodată, Valentin Cojocaru (Viitorul) îi ia locul lui Iacob pe această listă, începând de astăzi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici