Iordache, Răducan şi Schumacher şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ceahlăul

Jucătorii Marius Iordache, Narcis Răducan şi Constantin Schumacher şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu gruparea Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce comisiile federale au dat câştig de cauză celor trei, care au depus memorii ca urmare a neachitării salariilor.

21 afișări
Imaginea articolului Iordache, Răducan şi Schumacher şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ceahlăul

Iordache, Răducan şi Schumacher şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ceahlăul (Imagine: Mediafax Foto)

Comisiile federale au decis că gruparea Ceahlăul Piatra Neamţ trebuie să le achite lui Schumacher, Răducan şi Iordache salariile restante de şase luni. Cei trei fotbalişti au renunţat, însă, la banii pe care îi mai aveau de primit pentru a deveni liberi de contract.

"Am decis, la propunerea oficialilor clubului, să punem capăt angajamentului pe cale amiabilă. Dacă la prima echipă n-a mai fost nevoie de noi, am promis, fără bani în plus ori alte pretenţii, că vom ajuta echipa satelit să nu retrogradeze din eşalonul trei", a declarat Narcis Răducan.

Fundaşul Marius Iordache a afirmat că de când s-a transferat la Ceahlăul a avut parte numai de lucruri rele. "Pentru mine, părţi bune aici n-au fost. Doar rele. N-am înţeles şi nici nu cred că voi afla vreodată de ce. Nimeni n-a venit la mine să-mi spună «Băi, băiatule, asta şi asta ai greşit!». Multe lucruri nu sunt tocmai la locul lor aici. Iar eu, unul, am picat într-un moment neplăcut. Sau poate că încurcam lumea pe aici", a spus Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici