Iordănescu: Am mai avut o discuţie cu Piţurcă şi cred că lucrurile au intrat pe făgaşul normal

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, a declarat, joi, că relaţia cu selecţionerul Victor Piţurcă este bună, precizând că după o nouă discuţie cu antrenorul "lucrurile au intrat pe făgaşul normal".

98 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Am mai avut o discuţie cu Piţurcă şi cred că lucrurile au intrat pe făgaşul normal

Anghel Iordanescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Relaţia cu Victor Piţurcă eu zic că este una bună. Este şi în interesul lui şi în interesul meu ca să fie o colaborare bună, rodnică. Acum două zile am mai avut o discuţie cu el, şi eu zic că lucrurile au intrat pe făgaşul normal. El e conştient, şi la fel şi eu, că avem un singur obiectiv, calificarea echipei naţionale", a spus Iordănescu.

Oficialul a menţionat că există intenţia FRF de a organiza o reeditare a meciului România - Argentina de la CM 1994 înaintea amicalului dintre cele două reprezentative din 5 martie, de pe Arena Naţională. "A fost discuţie, însă mi-e greu să dau amănunte. Dar este adevărat, preşedintele Mircea Sandu a iniţiat acest demers. Nu pot să dau mai multe detalii, dar toată lumea s-ar fi bucurat ca în deschiderea amicalului naţionalei să joace şi echipa din '94 cu Hagi şi Gică Popescu împotriva lui Batistuta şi ceilalţi. Suprafaţa de joc nu ar avea de suferit pentru că jucătorii celor două echipe vor demonstra pe teren că mai sunt în stare să alerge, nu o să fie acele atacuri să sară brazde sau gleznele adversarilor", a precizat Iordănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici