Iordănescu: E o grupă accesibilă, România trebuie să se califice

Fostul selecţioner al României Anghel Iordănescu a declarat duminică, după tragerea la sorţi a preliminariilor CE 2012, că naționala României are o şansă mare să se califice, deoarece are o grupă accesibilă, unde Franța nu mai este ce a fost.

14 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: E o grupă accesibilă, România trebuie să se califice

Iordănescu: E o grupă accesibilă, România trebuie să se califice (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o grupă foarte accesibilă, din care România trebuie să se califice. Franţa e într-un schimb de generații, cred că va schimba şi antrenorul şi este un avantaj pentru noi. România a făcut două egaluri cu Franța în preliminariile CM 2010, e clar că trebuie să ne calificăm. Numai nepriceperea noastră a făcut ca meciul de la Constanța să se termine 2-2. M-aş bucura să jucăm la fel de urât, dar să câştigăm de data asta. Avem un lot capabil să obţină calificarea", a spus Iordănescu la Sport.ro.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică de la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici