Iordănescu: Este păcat pentru fotbalul românesc

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, joi, că nu îşi aminteşte ca un derbi să fi fost suspendat ca urmare a incidentelor, precizând că este păcat pentru fotbalul românesc că s-a întâmplat o astfel de situaţie.

14 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Este păcat pentru fotbalul românesc

Iordănescu: Este păcat pentru fotbalul românesc (Imagine:Mediafax Foto)

"Nu-mi amintesc să fi întâlnit asemenea situaţie. Este păcat pentru fotbalul românesc. Personal nu am văzut ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă arbitrul a fost lovit. Este păcat pentru imaginea sa în general, cred că principalii vinovanţi sunt conducătorii pentru această imagine care s-a creat şi criza din arbitrajul românesc", a spus Iordănescu.

Meciul Rapid - Steaua, derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 74, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. După câteva minute de discuţii cu observatorul Valentin Alexandru şi după discuţii cu oficialii celor două echipe, Deaconu a decis întreruperea partidei, la scorul de 1-0 pentru Rapid. Înainte de a lua decizia finală a opririi meciului, la staţia de amplificare a stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu s-au făcut apeluri repetate la suporteri pentru a nu mai arunca obiecte în teren. Deaconu a încercat să reia jocul, însă în acel moment au fost aruncate alte obiecte dn tribune, astfel că arbitrul a decis întreruperea definitivă a partidei. Echipa Steaua a părăsit terenul, în timp ce jucătorii rapidişti s-au certat cu arbitrul. Oficialii rapidişti au încercat să-l oprească pe Deaconu să iasă de pe teren. Deaconu a plecat la vestiare sub escorta stewarzilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici