Iordănescu: România a jucat cum n-am mai văzut-o demult

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a declarat după victoria, cu scorul de 3-0, înregistrată de naţionala României în meciul cu Bosnia - Herţegovina, că echipa tricoloră a jucat aşa cum nu a mai văzut-o demult, partida fiind deosebit de spectaculoasă.

129 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: România a jucat cum n-am mai văzut-o demult

Iordănescu: România a jucat cum n-am mai văzut-o demult (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost un meci deosebit de spectaculos. România a jucat cum n-am mai văzut-o demult, au fost goluri multe şi alte câtva ocazii care se puteau transforma în gol. Echipa naţională are un antrenor şi trebuie să rămân pentru că e încă în cursa calificării", a spus Iordănescu.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, consideră 3-0 un rezultat perfect. "Ce poate fi mai perfect decât un 3-0? Răzvan (Lucescu) a trecut printr-un moment critic, dar l-a depăşit cu bine", a menţionat Porumboiu.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Bosniei-Herţegovina şi a obţinut a doua victorie în grupa D de calificare la Campionatul European din 2012.

Golurile au fost marcate de Mutu '37 şi Marica '40, '55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici