Iordănescu şi Apolzan vor stabili jucătorii din străinătate pentru meciul cu Irlanda de Nord - surse

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, şi directorul Şcolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan, vor trimite, sâmbătă, telegramele de convocare jucătorilor care evoluează în străinătate, pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, au declarat surse din cadrul FRF.

593 afișări
Imaginea articolului Iordănescu şi Apolzan vor stabili jucătorii din străinătate pentru meciul cu Irlanda de Nord - surse

Anghel Iordănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iordănescu, fost selecţioner între anii 1993 şi 1998, precum şi între 2002 şi 2004, va rămâne cel mai probabil la conducerea primei reprezentative, au adăugat sursele citate.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a ajuns, vineri seară, la Casa Fotbalului pentru a se întâlni cu Iordănescu, însă nu a dorit să facă nicio declaraţie, afirmând că va susţine, sâmbată, o conferinţă de presă.

Răzvan Burleanu a fost, joi, la Kiev, pentru a discuta cu oficialii clubului Şahtior Doneţk posibilitatea ca Mircea Lucescu să antreneze atât formaţia ucraineană, cât şi naţionala României, însă a fost refuzat de aceştia.

Directorul general al clubului Şahtior Doneţk, Serghei Palkin, a declarat că Mircea Lucescu nu poate prelua în paralel şi echipa României. "Interesul arătat de naţionala României pentru Mircea Lucescu este real. Dar Mister are contract cu Şahtior până la finalul sezonului. Astăzi a avut loc, la Kiev, o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. - Răzvan Burleanu) şi i-am spus că nu poate combina cele două posturi, deoarece ar fi conflict de interese", a spus Palkin, joi seară.

FRF a analizat în aceste zile mai multe variante pentru înlocuirea selecţionerului Victor Piţurcă, printre care s-au numărat antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra.

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în urmă cu o săptămână, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Meciul România - Irlanda de Nord va avea loc, în 14 noiembrie, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici