Iordănescu spune că Hagi nu va veni la Steaua

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat că Gheorghe Hagi nu doreşte să vină la echipa Steaua, unde este dorit de finanţatorul Gigi Becali şi unde ar fi urmat să-l înlocuiască pe managerul general Victor Piţurcă, informează www.prosport.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Iordănescu spune că Hagi nu va veni la Steaua

Iordănescu spune că Hagi nu va veni la Steaua (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus că vreau să ajut mult Steaua, dar i-am spus că sub nicio formă nu voi antrena Steaua. I-am spus că cel mai bine e să se împace cu Piţurcă şi cu Ienei. Asta ar fi cea mai bună soluţie" a declarat Iordănescu pentru Sport.ro.

"Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cu mulţi stelişti dacă voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am mai spus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu. Gigi nu a spus nu la nicio propunere, aş fi vrut să fac o punte de legătură între Steaua lui Gigi Becali şi armată. Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit şi nu din vina lui Gigi Becali. Aş fi vrut să am o discuţie cu suporterii Stelei, îmi doream să vorbesc cu Ienei şi cu Piţurcă, dar în momentul de faţă se pare ca nu mai e nevoie. În discuţiile mele cu Hagi, el nu a spus că nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, i-am spus că acolo e casa lui şi că putem schimba lucrurile în Ghencea, însă a avut ezitări din cauza proiectului pe care îl are cu Academia, din cauza că luăm totul prea în pripă şi că ne grăbim. Nu pot să spun dacă Hagi se va răzgândi, însă personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu Gigi Becali", a mai spus fostul selecţioner.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I.

Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici