Iordănescu vrea meciuri la Paris la Campionatul European: Dacă ne e teamă de atentate să nu ne mai prezentăm

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca România să evolueze la Paris la Campionatului European de anul viitor, pentru că este mai uşor de găsit cantonament, precizând totodată că "tricolorii" ar trebui să nu se mai prezinte la competiţie dacă se tem de atentate.

143 afișări
Imaginea articolului Iordănescu vrea meciuri la Paris la Campionatul European: Dacă ne e teamă de atentate să nu ne mai prezentăm

Iordănescu vrea meciuri la Paris la Campionatul European: Dacă ne e teamă de atentate să nu ne mai prezentăm (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu am nicio preferinţă privind adversarele. Mie mi-ar plăcea să cădem în grupa F şi să fim a treia echipă din urna valorică, asta ar însemna să jucăm două meciuri la Paris. Vreau asta pentru că e mai uşor pentru noi să găsim cantonament în preajma Parisului şi să nu facem prea multe deplasări. Asta este viaţa, dacă ne e teamă de atentate să nu ne mai prezentăm", a spus Iordănescu, la Otopeni, la sosirea de la Bologna, unde naţionala a jucat un amical cu Italia (2-2).

Franţa s-a confruntat, vineri seară, cu cele mai grave atentate din istorie, soldate cu 129 persoane ucise şi cu sute de răniţi. Atacurile teroriste comise la Paris, care au vizat şi Stadionul Stade de France, ce găzduia amicalul Franţa - Germania, au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul final al Campionatului European din 2016 va avea loc, la 12 decembrie, la Palatul Congreselor din Paris.

Turneul final al Campionatului European va avea loc între 10 iunie şi 10 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici