Iorgulescu: Auditul efectuat la LPF a arătat unele nereguli comise de vechea conducere

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a LPF, că în urma auditului efectuat s-au descoperit unele nereguli în cadrul instituţiei, nu majore, precizând că le va pune la dispoziţia organelor competente în cazul în care i se va solicitat acest lucru.

320 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Auditul efectuat la LPF a arătat unele nereguli comise de vechea conducere

Gino Iorgulescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am informat membrii de rezultatele auditului făcut la Ligă. Nu pot să spun că sunt nereguli majore. Sunt nereguli şi dacă suntem solicitaţi de un organ competent le putem pune la dispoziţie, dar nu sunt majore. Ca o stare generală, nu sunt probleme. S-a făcut inventarierea, s-a făcut evaluarea clădirii... Deci lucruri care nu erau în obişnuinţa celorlalţi le-am făcut noi", a spus Iorgulescu.

După ce a câştigat în noiembrie alegereile pentru preşedinţia LPF, învingându-l pe fostul conducător Dumitru Dragomir, Iorgulescu a anunţat că va solicita un audit pentru a vedea care este situaţia financiară a forului.

Adunarea Generală a LPF a avut loc, luni, la sediul LPF, în prezenţa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, invitat de Gino Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici