Iorgulescu: Dacă lucrurile merg la fel de rău, vom cere în continuare demisia lui Vassaras de la CCA

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, se declară în continuare nemulţumit de prestaţiile arbitrilor la meciurile din Liga I şi spune că va cere din nou demisia preşedintelui CCA, Kyros Vassaras, dacă prestaţiile nu se vor îmbunătăţi.

54 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Dacă lucrurile merg la fel de rău, vom cere în continuare demisia lui Vassaras de la CCA

Kyros Vassaras (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Consider că arbitrajele lasă de dorit, sunt foarte multe greşeli şi mi-aş dori ca domnul Vassaras, dacă mai rămâne în funcţie, să facă tot ce este posibil să îmbunătăţească arbitrajele. Nu ştiu prin ce metode, nu ştiu cum să îi stimuleze (n.r. - pe arbitri), dar eu nu sunt mulţumit de arbitraje. Nu e un termen limită, eu am ridicat de fiecare dată în Comitetul Executiv problema arbitrajelor. Nu fac un scop în viaţă din a-l demite pe Vassaras, dar la un moment dat, dacă lucrurile merg la fel de rău, s-ar putea să cerem în continuare demisia dânsului. Nu avem nicio soluţie (n.r. - de înlocuitor al lui Vassaras) şi nici nu cred că LPF poate impune un preşedinte la CCA", a declarat Iorgulescu, joi, într-o conferinţă de presă.

La 5 martie, preşedintele LPF i-a cerut, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, demisia grecului Kyyros Vassaras de la şefia CCA, ameninţând că în cazul în care nu va remedia problemele de la nivelul Ligii I va aduce arbitrii străni.

Reprezentanţii cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF i-au mai reproşat preşedintelui CCA, greşelile din arbitrajul românesc de la toate nivelurile, conducătorii solicitând, în şedinţa din 10 noiembrie 2014, ca răspunsurile oficialului grec să fie formulate în scris.

La două zile după acea şedinţă, Liga Profesionistă de Fotbal a cerut, printr-o adresă oficială transmisă preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, informaţii privind criteriile de promovare a arbitrilor din lotul pentru Liga I, criteriile de delagare a arbitrilor la meciuri şi sistemul de sancţionare a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici