Iorgulescu: Faptul că toate televiziunile pot transmite meciurile este favorabil suporterilor

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, susţine că noile condiţii privind drepturile TV, conform cărora toate televiziunile pot transmite meciurile din Liga I produse de firma Intel Sky Broadcast, sunt mult mai favorabile suporterilor.

108 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Faptul că toate televiziunile pot transmite meciurile este favorabil suporterilor

Iorgulescu: Faptul că toate televiziunile pot transmite meciurile este favorabil suporterilor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"La ora aceasta nu ştim foarte multe lucruri (n.r. - privind posturile care vor transmite meciurile din sezonul următor). La 15 mai am putea avea definitivarea contractelor cu televiziunile care vor transmite aceste meciuri. Dar din acel comunicat (n.r. - al Intel Sky Broadcast), se înţelege că au acces toate televiziunile pentru a transmite. Şi dacă transmit, am înţeles că transmit toate meciurile şi nu un pachet. În aceste condiţii cred că e mult mai favorabil pentru ultimul consumator. Deci până la 15 mai vom şti unde se pot vedea meciurile", a spus Iorgulescu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a explicat că a comunicat cluburilor în Adunarea Generală de marţi toate detaliile contractului cu firma Intel Sky Broadcast. "De la Adunarea Generală de ieri au lipsit patru cluburi, Steaua, Universitatea Cluj, FC Vaslui şi Corona. Steaua şi U. Cluj şi-au motivat absenţele, de celelalte nu ştim nimic", a adăugat Iorgulescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, la 4 martie, semnarea unui parteneriat media valabil cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici