Iorgulescu: Sper ca naţionala să fie ocolită de ghinionul pe care pe care l-a avut acum 29 de ani

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi doreşte ca echipa naţională să nu mai aibă ghinionul din 1985, când a fost învinsă de Irlanda de Nord, scor 0-1, în preliminariile CM-1986, precizând că important pentru tricolori în meciul de vineri este să nu primească gol.

94 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Sper ca naţionala să fie ocolită de ghinionul pe care pe care l-a avut acum 29 de ani

Gino Iorgulescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Pentru vineri seară, îmi doresc ca România să nu primească gol. Dacă va reuşi să marcheze în aceste condiţii, va fi perfect în perspectiva calificării la Euro. Îmi doresc, de asemenea, ca România de astăzi să fie ocolită de ghinionul pe care l-am avut noi în urmă cu 29 de ani, tot împotriva Irlandei de Nord. Norocul se poate şi întoarce", a declarat, miercuri, Gino Iorgulescu.

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal atrage atenţia asupra faptului că echipele româneşti au avut întotdeaua întâlniri dificile cu cele britanice, din cauza diferenţei de forţă.

"Îmi doresc foarte mult ca naţionala noastră să evolueze bine în partida cu Irlanda de Nord, e foarte important să obţină un rezultat bun din întâlnirea cu cel mai puternic adversar din grupa de calificare pentru Euro 2016. Pentru echipele româneşti au fost întotdeauna dificile întâlnirile cu cele provenind din fotbalul anglo-saxon, din cauza diferenţei de forţă. Nouă ne-au convenit mai mult meciurile cu echipele care practică un stil latin, apropiat de al nostru", a adăugat Iorgulescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici