Iran şi Coreea de Sud s-au calificat la Cupa Mondială din Brazilia

Reprezentativa Iranului a învins, marţi, selecţionata Coreei de Sud, scor 1-0, la Ulsan, dar ambele echipe s-au calificat la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.

148 afișări
Imaginea articolului Iran şi Coreea de Sud s-au calificat la Cupa Mondială din Brazilia

Iran şi Coreea de Sud s-au calificat la Cupa Mondială din Brazilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sud-coreenii s-au calificat datorită golaverajului mai bun (+6 contra +5) în faţa Uzbekistanului, care a trecut de Qatar, scor 5-1, în celălalt meci din Grupa A a preliminariilor zonei Asia.

Uzbekistanul, locul trei în grupa A, mai poate spera însă la calificare, dacă va trece la barajul continental de ocupanta locului trei din grupa B, Oman sau Iordania, care se întâlnesc marţi seară. Învingătoarea întâlnirii dintre Uzbekistan şi Oman/Iordania va juca apoi pentru un loc la CM-2014 cu ocupanta locului cinci din zona Americii de Sud.

O altă echipă care a obţinut tot marţi, din zona Asia, calificarea la CM-2014 este reprezentativa Australiei, care se alătură astfel Japoniei, calificată de săptămâna trecută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici