Irina Bara este a treia jucătoare de tenis din România eliminată în optimile turneului Winners Open, de la Cluj-Napoca

  • Irina Bara (120 WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de tenis feminin Winners Open, de la Cluj-Napoca.
  • Jucătoarea de tenis a fost învinsă de sportiva slovacă Kristina Kucova (118 WTA).
  • Este a treia jucătoare din România care părăseşte competiţia în această fază, după Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.
101 afișări
Imaginea articolului Irina Bara este a treia jucătoare de tenis din România eliminată în optimile turneului Winners Open, de la Cluj-Napoca

Cu o victorie, Irina Bara ar fi putut accede în al doilea sfert de finală din carieră într-un turneu din circuitul tenisului profesionist feminin.

Kristina Kucova a câştigat în trei seturi, 6-2, 6-7 (3), 6-7 (5), după 3 ore şi 6 minute de joc.

Irina Bara s-a impus categoric în primul set, reuşind 3 break-uri în faţa slovacei.

În setul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap, Kucova având totuşi 3-5 şi servind pentru set. Bara a revenit şi a dus jocul la tiebreak, pe care l-a câştigat slovaca.

Decisivul a fost şi mai echilibrat, niciuna din sportive nereuşind să se desprindă. În tiebreak-ul final, Bara a condus cu 4-1, cedând apoi patru mingi consecutive (4-5). În cele din urmă, Kucova s-a impus cu 5-7, trecând în sferturile de finală ale turneului de la Cluj Napoca

Pentru prezenţa în optimile de finală ale Winners Open, Irina Bara va fi recompensată cu 3.675 euro şi 30 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici