Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au câştigat titlul în proba de dublu la Transylvania Open

Finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis feminin Transylvania Open, de la Cluj Napoca, a adus, duminică, primul titlul WTA din carieră pentru Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze, în confruntarea cu perechea alcătuită din Aleksandra Krunic (Serbia) şi Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda).

277 afișări
Imaginea articolului Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au câştigat titlul în proba de dublu la Transylvania Open

Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au câştigat titlul în proba de dublu la Transylvania Open

Bara şi Gorgodze s-au impus la capătul unui meci decis în supertiebreak, cele două revenind după ce pierduseră primul set. Scorul final a fost 4-6, 6-1, 11-9.

Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au pierdut la limită primul set, cedându-şi propriul serviciu la 4-4.

În setul secund, cele două au jucat mult mai bine, pierzând un singur game.

Supertiebreak-ul a fost unul extrem de disputat, Krunic şi Pattinama Kerkhove având ocazia să închidă meciul la 7-8, când au avut la dispoziţie două servicii. Bara şi Gorgodze au reuşit să riposteze şi să valorifice cea de a doua minge de meci procurată.

Titlul câştigat la Cluj Napoca le aduce celor două sportive un premiu de 29.200 USD şi câte 280 de puncte în clasamentul mondial.

Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au jucat anul acesta 7 meciuri împreună, câştigându-le pe toate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici