Irina Begu a câştigat turneul de tenis de la Florianopolis

Irina Begu (locul 31 WTA) a învins-o, vineri, scor 2-6, 6-4, 6-3, pe Timea Babos (numărul 44 mondial) şi a câştigat turneul de la Florianopolis, ultima competiţiei înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Rio, unde Begu o va întâlni pe japoneza Nao Hibino (84 WTA).

2491 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a câştigat turneul de tenis de la Florianopolis

Irina Begu a câştigat turneul de tenis de la Florianopolis

A 31-a jucătoare a lumii, Irina Begu a avut nevoie de două ore şi nouă minute şi trei seturi pentru a se impune în finala cu Timea Babos din Ungaria (numărul 44 WTA).

În primul set, Begu a început slab meciul şi şi-a cedat de două ori serviciul, suficient pentru ca Babos să se impună cu 6-2. Manşa secundă a fost echilibrată până la scorul de 4-4, când sportiva din România a reuşit să se impună pe serviciul advers şi apoi, a închis setul cu 6-4.

În decisiv, Begu a fost condusă cu 2-0, dar a recuperat rapid break-ul, a mai câştigat de două ori pe serviciul adversarei şi a închis meciul, scor 2-6, 6-4, 6-3, obţinând primul trofeu al anului şi al treilea al carierei.

Precedentele succese veniseră în Asia, la Taşkent (2012) şi Seul (2015).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici