Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, locul 46 în clasamentul WTA, a pierdut, luni, scor (2)6-7, 4-6, meciul jucat cu Mariana Duque-Marino (Columbia, 115 WTA) în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, dotat cu premii în valoare totală de 16.790.000 de euro.

187 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roland Garros

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roland Garros

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 37 de minute. Primul set a avut parte, încă din start, de o serie de patru break-uri, câte două de fiecare parte, iar scorul a devenit 3-2. Apoi, cele două au mers cap la cap, cu serviciu consolidat, până în game-ul opt, când Begu şi-a cedat serva, dar a reuşit să revină în game-ul următor şi să egaleze (5-5). În cele din urmă, primul set s-a decis la tiebreak, unde Mariana Duque-Marino s-a impus cu 7-2 şi a închis setul, în 54 de minute.

Mariana Duque-Marino a început bine actul secund şi s-a distanţat rapid la 4-0, după ce a reuşit două break-uri, însă Irina a reuşit să egaleze. Sportiva din Columbia a reuşit, însă, să-i ia din nou serviciul lui Begu, în game-ul următor, şi a ajuns în postura de a servi pentru câştigarea setului şi a meciului. Lucru care s-a şi întâmplat, scor 6-4, în 43 de minute.

În turul următor, Mariana Duque-Marino o va întâlni pe câştigătoarea meciului Magdalena Rybarikova (Slovacia, 192 WTA) - Coco Vandeweghe (SUA, 20 WTA). Pentru participarea în runda inaugurală, Begu va încasa un cec în valoare de 35.000 de euro şi 10 puncte în ierarhia mondială.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici