Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de 100.000 de dolari de la Southsea

Jucătoarea de tenis Irina Begu, locul 69 WTA şi principala favorită a competiţiei, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului ITF de la Southsea, din Marea Britanie, desfăşurat pe iarbă şi dotat cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

147 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de 100.000 de dolari de la Southsea

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de 100.000 de dolari de la Southsea

Begu a învins-o, în sferturi de finală, scor 7-6 (9), 6-4, pe jucătoarea germană Andrea Petkovic, locul 88 mondial. Partida a durat două ore şi cinci minute.

De-a lungul meciului, românca a servit patru aşi, a comis o dublă greşeală, iar la serviciu a avut procentaje de reuşită de 70 la sută cu prima minge şi 48 la stuă cu cea de-a doua. A reuşit patru break-uri şi şi-a cedat serviciul de trei ori.

În semifinale, Begu o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 78 WTA.

Prezenţa în penultimul act al turneului de la Southsea este premiată cu 55 de puncte în ierarhia mondială şi 4.433 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici