Irina Begu s-a calificat în sferturi la Budapesta

Irina Begu (72 WTA) s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Budapesta. Românca a trecut în turul secund de Evgeniya Rodina (Rusia; 71 WTA) în două seturi, 6-2; 6-3.

60 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în sferturi la Budapesta

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Budapesta

La capătul unei partide de o oră şi 18 minute, românca a stat cel mai bine la capitolul serviciu. A avut un procentaj al punctelor câştigate pe primul de 76%, dar nici la retur nu s-a descurcat rău. Serviciile adversarei nu i-au pus probleme, în special în primul set, unde Begu a câştigat jumătate din punctele pe cel de-al doilea. Cu două break-uri în prima manşă, Irina Begu a închis cu 6-2. Setul 2 a fost şi mai clar. Sportiva noastră a început cu două break-uri în primele două game-uri, iar ulterior s-a distanţat la 4-1. S-au mai înregistrat două break-uri, de ambele părţi, iar partida s-a închis cu 6-3.

În sferturile de finală, Irina Begu va juca împotriva învingătoarei din meciul Marketa Vondrousova (Cehia; 82 WTA) - Anna Blinkova (Rusia; 105 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici