Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Roland Garros

Perechea formată din Irina-Camelia Begu şi jucătoarea chineză Saisai Zheng s-a calificat, dumincă, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Roland Garros, după ce a trecut în optimi de cuplul chinez Ying-Ying Duan/Shuai Peng, scor 6-4, 6-2.

1007 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Roland Garros

Partida a durat o oră şi 14 minute. Begu şi partenera sa au servit un as, nu au comis duble greşeli şi au avut procentaje de reuşită la serviciu de 64 la sută cu prima minge şi 73 la sută cu cea de-a doua. Ele au reuşit patru break-uri şi şi-au cedat serviciul o singură dată.

În sferturi, Begu şi Zheng vor întâlni perechea câştigătoare dintre Ashleigh Barty/Casey DellAcqua (Australia) şi Daria Gavrilova/Anastasia Pavliucenkova (Australia/Rusia).

Prezenţa în sferturile de finală ale probei de dublu la Roland Garros garantează un cec în valoare de 90.000 de euro şi 430 de puncte WTA.

Duminică, Raluca Olaru va evolua, de asemenea, în optimile competiţiei feminine de dublu, alături de ucraineanca Olga Savciuk, în faţa cuplului Gabriela Dabrowski/Yi-Fan Xu (Canada/China).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici