Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe Daria Kasatkina (Rusia). Irina Begu s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4 şi o va întâlni în următorul meci pe câştigătoarea din meciul Misaki Doi (Japonia)-Johanna Konta (Marea Britanie).

1852 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Pe locul 35 în ierarhia WTA, Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe Daria Kasatkina din Rusia, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră şi 27 de minute. Irina Begu a avut emoţii în setul 2. Jucătoarea din România a condus cu 5-0, însă Kasatkina a reuşit două break-uri.

Irina Begu se va lupta pentru un loc în semifinalele turneului cu învingătoarea din meciul Misaki Doi (Japonia) şi Johanna Konta (Marea Britanie). Pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma, Irina Begu şi-a asigurat un cec de 49.680 euro şi 190 de puncte WTA.

Irina Begu şi-a luat revanşa în faţa Dariei Kasatkina, după ce în 2015, jucătoarea din Rusia câştigase în 16-imile turneului disputat la Moscova, pe suprafaţa hard.

Miercuri, Irina Begu a scos-o din concurs pe numărul 6 în ierarhia WTA, Victoria Azarenka, jucătoare cotată cu a patra şansă la câştigarea turneului.

Tot astăzi, de la ora 15:00, ora României, Irina Begu va juca în proba de dublu, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii Yung-Jan Chen/Anna-Lena Groenfeld.

Turneul de la Roma face parte din categoria Premier 5 şi este dotat cu premii totale de 2.399.000 euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici