Irina-Camelia Begu a plâns după meciul cu Muguruza: Este mai greu când joci pentru România

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a plâns, sâmbătă, după ce a pierdut meciul cu sportiva Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, ea precizând că nu a putut să joace cum şi-ar fi dorit din cauza emoţiilor.

435 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu a plâns după meciul cu Muguruza: Este mai greu când joci pentru România

Irina-Camelia Begu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sincer nu aş putea să vorbesc foarte mult de joc pentru că emoţiile şi-au spus cuvântul şi din cauza aceasta nu am putut să joc cum mi-aş fi dorit, dar este o experienţă, mă bucur că sunt aici şi am posibilitatea să joc în faţa românilor şi sper ca mâine să aduc punctul dorit. Îmi pare rău că azi nu am reuşit mai mult. Sigur, pot să vă promit că voi da tot ce-i mai bun din mine şi voi încerca să aduc un punct. Şi dacă nu e să fie aşa la simplu sper la dublu să reuşesc acest lucru. Aşa cum v-am zis eu sunt sută la sută, dar emoţiile la Fed Cup îşi spun cuvântul. Este alt fel de turneu. Noi suntem obişnuite să jucăm pentru noi. Atunci când joci în faţa publicului tău şi joci pentru România este mai greu", a spus Begu.

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, în al doilea meci al întâlnirii de Fed Cup contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II, astfel că scorul general al confruntării de la Galaţi a devenit 1-1.

Muguruza s-a impus în faţa lui Begu într-o oră şi 15 minute minute.

Tot sâmbătă, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, într-o oră şi zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA.

Duminică, începând de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici