Irina Mârţ: Sper să mă întorc cât mai târziu posibil de la JO

Arbitra asistentă de fotbal din România Irina Mârţ, care va arbitra la meciurile de la Jocurile Olimpice, speră să se întoarcă cât mai târziu de la competiţia din Beijing.

100 afișări
Imaginea articolului Irina Mârţ: Sper să mă întorc cât mai târziu posibil de la JO

Irina Mârţ: Sper să mă întorc cât mai târziu posibil de la JO (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper să mă întorc cît mai târziu posibil de la Jocurile Olimpice", a spus Irina Mârţ.

Irina Mârţ a mai participat în China la o competiţie, când a arbitrat la Cupa Mondială de fotbal feminin.

"Este foarte multă aglomeraţie, iar diferenţa dintre bogaţi şi săraci este extraordinar de mare. Cocioabele sunt amplasate lângă zgârie-nori", a mai spus Mârţ.

Arbitra a precizat că i-a plăcut mâncarea chinezească tradiţională.

"La Cupa Mondială din 2007 am avut mâncare internaţională, dar am participat şi la o masă festivă tradiţional chinezească. Foarte interesantă. Mâncarea este dulce-acrişoară şi picantă. Mi-am luat şi eu de acolo o mulţime de mirodenii chinezeşti. Sunt o mare pofticioasă. Aş mânca şi în somn. Din păcate, trebuie să fiu cumpătată, să nu am probleme cu greutatea", a mărturisit Irina Mârţ.

Irina Mârţ este arbitră FIFA din 2001 şi printre cele mai importante meciuri la care a oficiat se numără finala Cupei Mondiale din 2003, din Statele Unite ale Americii, când a avut-o la centru pe Cristina Ionescu, o semifinală de Cupă Mondială, în China, 2007, finala Ligii Campionilor la fotbal feminin şi finala Campionatului European de juniori sub 19 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici