Isăilă: Cu Dinamo va fi un joc de luptă, însă ne gândim doar la victorie

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Dinamo va fi una foarte dificilă, în contextul în care echipa bucureşteană "are cel mai bun atac şi a marcat în fiecare meci".

12 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Cu Dinamo va fi un joc de luptă, însă ne gândim doar la victorie

Isăilă: Cu Dinamo va fi un joc de luptă, însă ne gândim doar la victorie

"Clar va fi un meci foarte dificil pentru noi, pentru că întâlnim echipa cu cel mai bun atac şi care a marcat meci de meci, chiar într-un moment în care ne lipsesc trei fundaşi. Cu toate acestea, nu avem ce face, trebuie să găsim până la ora jocului cea mai bună soluţie de echipă şi să ne luptăm pentru un rezultat favorabil. Cu siguranţă vom intra pe teren cu gândul doar la victorie, aşa că mă aştept ca meciul să fie unul de luptă. Trebuie să profităm de orice greşeală din defensiva lor, acolo unde au recunoscut chiar ei că au ceva probleme. Nu va fi însă uşor, pentru că nici noi nu am stat prea bine în atac, însă sperăm ca în acest meci să nu mai irosim ocaziile pe care le vom avea", a declarat Isăilă.

Tehnicianul echipei ardelene a mai precizat că nu se teme de Dinamo, considerând că orice meci este dificil, indiferent de numele adversarei. "Respect echipa Dinamo şi valoarea pe care o are, însă nu ne temem de ei. Am jucat şi cu Steaua, cu FC Vaslui sau Urziceni şi la fel am tratat meciurile. Consider că toate partidele sunt importante şi grele şi toate trebuie să fie tratate la fel. Ştiu că după înfrângerea cu Universitatea Cluj de pe teren propriou, ei vor veni la Braşov să ia cele trei puncte, însă nici noi nu ne vom da la o parte pentru că avem nevoie de victorie. Nu ne permitem să mai cedăm puncte pe propriul teren pentru că nu am mai câştigat de ceva vreme".

Partida FC Braşov-Dinamo, din cadrul etapei a VII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici