Istanbul şi Budapesta candidează pentru a găzdui meciuri de la Euro-2020

Oraşele Istanbul şi Budapesta candidează pentru a găzdui meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, competiţie ce se va desfăşura în mai multe ţări, au anunţat federaţiile de fotbal din Turcia şi Ungaria.

115 afișări
Imaginea articolului Istanbul şi Budapesta candidează pentru a găzdui meciuri de la Euro-2020

Istanbul şi Budapesta candidează pentru a găzdui meciuri de la Euro-2020 (Imagine: Shutterstock)

Federaţia turcă a precizat că a depus la UEFA formularul de candidatură a oraşului Istanbul pentru găzduirea semifinalelor şi finalei Campionatului European.

Forul fotbalistic din Ungaria a anunţat că Budapesta candidează pentru a găzdui partide din grupele Euro-2020 şi o optime de finală sau un sfert de finală.

Printre federaţiile care şi-au anunţat candidaturile până în prezent se numără şi FRF. Forul de la Bucureşti a depus formularul de candidatură în luna mai, vizând pachetul de bază, adică jocuri din faza grupelor şi din optimile de finală, toate la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Federaţiile naţionale au termen până la 12 septembrie să îşi depună candidaturile. Comitetul Executiv al UEFA va confirma, în reuniunea din 19 şi 20 septembrie, candidaturile reţinute pentru găzduirea Campionatului European din 2020.

Cele 13 oraşe care vor găzdui Euro-2020 vor fi anunţate în septembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici