Istvan Kovacs arbitrează Arsenal – Sevilla în Liga Campionilor

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să conducă al doilea său meci în actualul sezon al Ligii Campionilor, după ce a fost şi arbitrul confruntării dintre Newcastle şi PSG, în octombrie.

59 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs arbitrează Arsenal – Sevilla în Liga Campionilor

Istvan Kovacs şi brigada sa vor conduce duelul dintre Arsenal şi Sevilla, de miercuri, 8 noiembrie, ora 22:00, la Londra, meci contând pentru grupa B, în care mai evoluează Lens şi PSV.

Asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene îl vor însoţi pe Istvan Kovacs, care va fi ajutat şi de al patrulea oficial Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla Bastian Dankert (Germania) şi Benoît Millot (Franţa).

La disputa dintre Arsenal şi Sevilla, de data aceasta în UEFA Youth League, va fi la centru tot un arbitru din România, Iuliana Demetrescu. Din brigada sa mai fac parte asistenţii Mihaela Ţepuţă şi Roxana Ivanov.

Marţi, 7 octombrie, Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va superviza brigada de arbitri de la meciul Milan – PSG, din grupa F, iar Aurel Ionescu, din Departamentul Competiţii FRF, va fi delegat de joc la meciul dintre Steaua Roşie Belgrad şi RB Leipzig, din grupa G a Champions League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici