Istvan Kovacs, desemnat să împartă dreptatea la Liverpool – Real Madrid

Brigada de arbitri condusă de Istvan Kovacs a fost desemnată de către UEFA să oficieze la meciul cap de afiş al săptămânii viitoare din Liga Campionilor.

481 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs, desemnat să împartă dreptatea la Liverpool – Real Madrid

Istvan Kovacs, desemnat să împartă dreptatea la Liverpool – Real Madrid

Centralul Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

Brigada de arbitri va fi supervizată de către Hugh Dallas (Scoţia), iar delegat de joc din partea UEFA va fi Nils Fisketjonn (Norvegia).

Partida dintre FC Liverpool şi Real Madrid, echipe care au cucerit trofeul UEFA Champions League în ultimii 5 ani, va avea loc marţi, 21 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield din Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici