Italianul Rino Zampilli a câştigat etapa a doua a turului României

Rutierul italian al echipei Hemus 1896 Troyan (Bulgaria), Rino Zampilli, a câştigat, luni, etapa a doua a Turului Ciclist al României, ce s-a desfăşurat pe traseul Brăila - Tecuci - Adjud - Bacău, pe distanţa de 200,4 kilometri, transmite trimisul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Italianul Rino Zampilli a câştigat etapa a doua a turului României

Italianul Rino Zampilli a câştigat etapa a doua a turului României

Zampilli a fost urmat Fabio Masotti (Cycling Team Friuli) şi Georgis Tzortzakis.

Tricoul galben, al liderului clasamentului general, a rămas în posesia grecului Ioannis Tamouridis.

Tricoul albastru, al celui mai bun ciclist român, a revenit lui Daniel Anghelache (Dinamo).

Tricoul roşu, al celui mai bun sprinter, i-a revenit bulgarului Angelov Hristomir (Cycling Club Burgas), în timp ce tricoul verde este deţinut de Pavel Şumanov (Hemus 1896 Troyan).

Tricoul alb va fi purtat de câştigătorul etapei de luni, Rino Zampilli.

Etapa a treia, programată, marţi, se va desfăşura pe traseul Bacău - Roman - Târgu Frumos - Botoşani, pe distanţa a 160,2 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici