Iuliana Demetrescu şi Mihaela Ţepuşă vor arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin 2023

FIFA a făcut cunoscută lista oficialilor selectaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin din 2023, printre cei selecţionaţi fiind nominalizaţi şi doi arbitri din România.

87 afișări
Imaginea articolului Iuliana Demetrescu şi Mihaela Ţepuşă vor arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin 2023

Iuliana Demetrescu şi Mihaela Ţepuşă vor arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin 2023

Iuliana Demetrescu este pe lista arbitrilor de centru din partea UEFA, alături de aceasta pe listă mai figurând Maria Ferrieri (Italia), Cheryl Foster (Ţara Galilor), Stephanie Frappart (Franţa), Marta Huerta de Aza (Spania), Lina Lehtovaara (Finlanda), Ivana Martincic (Croaţia), Kateryna Monzul (Ucraina), Tess Olofsson (Suedia), Esther Staubli (Elveţia) şi Rebecca Welch (Anglia).

Pe lista arbitrilor asistenţi a fost selecţionată şi Mihaela Ţepuşă.

Cupa Mondială de Fotbal Feminin va fi găzduită de Australia şi Noua Zeelandă, în perioada 20 iulie – 20 august 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici