Iuliu Mureşan, în silenzio stampa

Preşedintele CFR Cluj a anunţat pe site-ul oficial al campioanei României că nu va mai acorda declaraţii presei din cauza unei "serii de atacuri" îndreptate înspre clubul din Gruia.

15 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan, în silenzio stampa

Iuliu Mureşan, în silenzio stampa (Imagine: Mediafax Foto)

"În ultima perioadă, asist cu indignare şi consternare la o serie de atacuri concentrate asupra clubului CFR 1907 Cluj şi asupra mea. Cu toate că de câteva zile am decis să nu mai dau declaraţii în presă, aflu cu mirare că aş fi declarat că «Sunt mai tare ca toţi la un loc! Vă dobor!», declaraţie pe care nu am făcut-o, pentru că mă cheama Iuliu Mureşan, nu Cătălin Moroşanu, «moartea din Carpaţi». Datorită faptului că s-au spus foarte multe lucruri neadevărate cu nicio acoperire în realitate, iar clubul şi eu am fost ţinta unor atacuri murdare, atacuri care au venit din partea unor persoane din fotbal prin intermediul mass-media, probabil cu scopul de a deturna atenţia de la stenograme şi valize spre alte cluburi şi persoane, nedorind să particip la acest spectacol grotesc, am hotărât ca vocea mea să nu mai fie auzită în mass-media. În consecinţă nu voi mai face nicio declaraţie în presă pentru o lungă perioadă de timp", a spus Iuliu Mureşan pentru site-ul clubului.

Oficialul CFR-ului se află alături de echipa campioană în Antalya, în cantonament. Iuliu Mureşan şi lotul "feroviar" se vor reîntoarce la Cluj joi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici