Iuliu Mureşan: La faza penaltiului a fost fault în afara careului

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a criticat, joi, arbitrajul meciului cu Gloria Bistriţa, pierdut, cu scorul de 0-1, în sferturile Cupei României, apreciind că a existat un gol valabil la Traore în prima repriză şi că faultul în urma căruia s-a dictat penalti a fost în afara careului.

19 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: La faza penaltiului a fost fault în afara careului

Iuliu Mureşan: La faza penaltiului a fost fault în afara careului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Este o surpriză foarte neplacută pentru noi. Am avut gol valabil în prima repriza la Traore. Bistriţa nu a avut nicio ocazie, faultul lui Tony a fost făcut în afara careului. Balaj (n.r. - arbitrul central Cristian Balaj) nu a văzut nimic şi s-a băgat tuşierul de la 40-50 de metri. Mă rog, probabil că el a văzut mai bine. Părerea mea este că în mod nefericit s-a băgat tuşierul, a fost un fault în afara careului. Se poate considera că a fost viciere de rezultat, în condiţile in care Bistriţa nu a avut nicio ocazie pe poartă", a spus Mureşan, la Sport.ro.

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, fiind învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost marcat în minutul 73 de Junior Moraes, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Tony la Băjenaru.

Aceasta a fost prima înfrângere a echipei CFR Cluj în Cupa României după 18 meciuri consecutive fără eşec. În optimile de finală din ediţia 2006-2007, la 8 noiembrie 2006, CFR Cluj suferise ultima înfrângere, fiind eliminată, la Hunedoara, de FC Timişoara, scor 0-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici