Iuliu Mureşan: Sorin Cârţu rămâne antrenorul CFR-ului

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că Sorin Cârţu rămâne la conducerea tehnică a campioanei, apreciind că, deşi clujenii nu au făcut o partidă bună în faţa formaţiei Bayern Munchen, au avut posibilitatea la începutul reprizei secunde să întoarcă soarta partidei.

39 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: Sorin Cârţu rămâne antrenorul CFR-ului

Iuliu Mureşan (Foto): Sorin Cârţu rămâne antrenorul CFR-ului (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nu am făcut o partidă bună, dar am avut 20 de minute în care puteam să întorceam soarta meciului la începutul reprizei a doua. Am avut şi ghinion, dacă ne gândim la mingea scoasă de pe linia porţii şi la bara lui Piccolo. Dacă la Munchen am decis meciul prin două autogoluri, acum am plătit pentru cele două greşeli mari de apărare din prima repriză. Nu mi se pare normal ca fanii să-i fluiere pe Cadu şi Cârţu. Cârţu rămâne antrenorul nostru şi are încrederea noastră", a spus Mureşan după meci.

Mureşan a menţionat că speră ca CFR să obţină un rezultat bun în meciul cu FC Basel, din deplasare, din etapa V-a a grupei E a Ligii Campionilor. "Sperăm să scoatem un rezultat bun la Basel. Este bine că mai avem şanse pentru Europa League, deşi noi ne-am fi dorit optimile Ligii Campionilor. Din experienţa anterioară în LC, am învăţat că primele două partide sunt cele mai importante, pentru că sezonul începe mai târziu în campionatele mari şi încet-încet echipele importante îşi intră în ritm", a mai spus Mureşan.

La rândul său, mijlocaşul argentinian Emanuel Juan Culio a declarat că nu aceasta este valoarea formaţiei CFR Cluj. "Nu ştiu dacă aceasta ne este valoarea, dar sunt diferenţe între noi şi Bayern. E păcat, pentru că am avut 20 de minute bune în repriza a doua. Urmează o finală la Basel, de unde trebuie să scoatem maximum. Ne gândim la meciul cu Dinamo, pe care este foarte important să-l câştigăm pentru că vreau să fiu din nou campion cu CFR", a adăugat jucătorul CFR-ului.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei în urma acestui rezultat. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gomez '12, '24, '71 şi Muller '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici