Iuliu Mureşan: Suspendarea lui Cadu este exagerată

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că suspendarea de nouă etape dictată de Comisia de Disciplină a LPF împotriva jucătorului Ricardo Cadu este exagerată, fiind influenţată de scandalul care s-a iscat după ce fundaşul portughez l-a faultat dur pe Jivko Milanov de la FC Vaslui.

236 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: Suspendarea lui Cadu este exagerată

Iuliu Mureşan (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Suspendarea este exagerată. Decizia e emoţională, fiind influenţată de tot scandalul ăsta. Sunt foarte dezamăgit, dar nu mă mai mir de nimic. Nu m-am aşteptat la nouă etape. O să facem recurs. Sper ca la recurs, comisia de recurs să nu mai fie atât de emotivă şi să dea o decizie corectă. O să vedem cum a judecat comisia, dacă s-a depus certificatul medical, vizavi de numărul de zile de îngrijiri medicale, dacă comisia ştie că accidentele se judecă după anumite criterii... Accidentarea nu este foarte gravă, eu sunt convins de asta. Cred că în două-trei săptămâni, Milanov va juca. Simt că e o decizie împotriva clubului. Când am aflat, nu îmi venea să cred. Mai avem căi de atac şi să sperăm că o să reuşim să mai reducem din pedeapsă", a declarat Mureşan, la DigiSport.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, ca fotbalistul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, care l-a accidentat grav pe jucătorul formaţiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I, să fie suspendat nouă etape şi penalizat cu 18.000 de lei.

Ricardo Cadu a fost eliminat de pe teren, luni, după ce l-a accidentat grav pe Jivko Milanov.

Fotbalistul bulgar a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Cadu, în prima repriză a meciului FC Vaslui - CFR Cluj, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei de luni seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici