Iuri Jirkov a semnat un acord pe patru ani cu Chelsea Londra

Gruparea Chelsea Londra a finalizat, luni, transferul internaţionalului rus Iuri Jirkov, de la ŢSKA Moscova, care a semnat o înţelegere pe patru sezoane cu noua sa echipă, informează BBC.

19 afișări
Imaginea articolului Iuri Jirkov a semnat un acord pe patru ani cu Chelsea Londra

Iuri Jirkov a semnat un acord pe patru ani cu Chelsea Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, gruparea londoneză va plăti aproximativ 18 milioane de lire sterline pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Jirkov se află încă de duminică la Londra şi a trecut obişnuita vizită medicală înainte de a semna acordul cu gruparea din Premiership.

Iuri Jirkov este al treilea transfer al clubului Chelsea din această vară, după portarul Ross Turnbull şi atacantul Daniel Sturridge.

De-a lungul carierei sale, Jirkov a evoluat la formaţiile Spartak Tambov (2001 - 2003) şi ŢSKA Moscova (2004 -2009). De asemenea, Iuri Jirkov are în palmares 31 de selecţii în echipa naţională a Rusiei, cu care a participat la Euro 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici